Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Blij | 2019

Wederom een op en top zomerse single. In dezelfde lijn als ‘Adios Buena signorita’. Met de Spaanse invloeden, duidelijk bass én de accordeon is het een echt ‘Davey liedje’.

Davey Bindervoet is ontzettend blij met zijn nieuwe single ‘Blij’. Een fris, vrolijk en lekker luchtig liedje, waar iedereen ´Blij´ van moet worden. Dit liedje vond hij, net als zijn vorige single ‘Adios, Buena signorita’, geschreven door Kees Diks, in Spanje.

“We zijn gaan zoeken naar een gepaste opvolger in het Davey stijltje na ´Adios Buena signorita, dus ik verzocht Kees Diks om een liedje helemaal ap mijn lijf te schrijven.”, aldus Davey.

Muziek: Alvaro Carillo
Tekst : Kees Diks

Bekijk de videoclip

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren