Wie is Davey Bindervoet

We hebben het over de in Amsterdam geboren en getogen Davey Bindervoet. Een èchte muzikant is al van jongs-af-aan bezig met muziek, en Davey's levensloop bevestigt die regel nog maar eens.

Van speelgoed-instrument tot echte instrumenten, van achter de bar naar op de bar, van zwemles naar zangles, Davey heeft het gedaan, meegemaakt, en zingerderwijs ervaring opgedaan.

Als jochie van 16 werd Davey lid van het Amsterdamse volkskoor, kweekvijver van muziek en de typisch Amsterdamse muziekcultuur. Als je het dààr niet leert … maar Davey leerde het wel!

Davey treed ook op met het Jordaan ensamble: Voor wie het niet weet; dat is het ensemble waar Johnny Jordaan ooit mee is begonnen. En laat diezelfde Johnny Jordaan, de gouden strot van de Jordaan, nou net Davey z'n held zijn!

Deze jonge Amsterdamse zanger timmert ondertussen stevig aan de bekende weg. Hij was te horen en te zien in het SBS-programma "Bloed, Zweet, en Tranen", maar ook tijdens het Jordaan-festival, het Elandsgracht-festival, Dutch Valley, en natuurlijk in de kroeg!

Zijn publiek heeft ook al van Davey kunnen genieten in het grote Carré, waar Davey mocht zingen met niemand minder dan Willeke Alberti en Martijn Fischer. Ook dat optreden had weer een bijzondere reden; Davey was door de Amsterdamse Tram Harmonie uitgeroepen tot de nieuwe Johnny Jordaan!

Kortom.........,

Davey Bindervoet heeft geen "certificaat van echtheid" nodig. Van z'n humor tot z'n muziek is Davey een ras-Amsterdamse zanger, met een warm hart en een gouden strot.

 06-12139592          bindervoetdavey@gmail.com